Ontstaan HB
Haagsche-Bluf Email : info@haagsche-bluf.nl Contact Haagsche Bluf Via Harten 6 De Sport vereniging voor Patienten Met hart en vaatziekte, diabetes en COPD etc. Telefoon: 0630987903  E-Mail: info@harten-zes.nl of E=Mail: info@haagsche-Bluf.nl “Voor meer Informatie” En wil U sporten bij Harten 6 dan kunt U een Email sturen naar : info@harten-zes.nl

Harten 6

Een sport Vereniging voor:

Hart Patiënten

Diabetes Patiënten

Patiënten met COPD

Die bij ons terecht kunnen als hun revalidatie ten einde is dat ze gewoon verder kunnen gaan om hun lichaam in conditie te houden.

Dan is iedereen van HARTE WELKOM bij Harten 6.

 

Haagsche Bluf

Home Shirt Sponsers Info Toernooi HB Thuis Honk Toernooi Agenda Toernooi Uitslagen Disclaimer Adverteren Contact Links
Privacybeleid HB De mensen die volleyballen in Haagsche Bluf zijn allemaal LID van Harten 6

Willem Stahlecker speelt nu niet meer in ons volleybal team, jammer genoeg is hij naar Groningen verhuist maar af en toe bel ik hem en vraag of hij mee wil spelen. Dus ja we spelen nu dus onder de naam HAAGSCHE BLUF en hebben ongeveer 8 toernooien per jaar door het hele land en waar we ook komen we worden met open armen ontvangen. En ja we nemen dan ook wel de prijsje mee de ene keer nemen we de 1e prijs mee en dan weer een andere prijs. Maar wat het belangrijkste is dat we het naar ons zin hebben en dat het gezellig is want ja een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Maar in het spel zijn we dan ook serieus bezig om gewoon e winnen we zijn zeer fanatiek maar dat mag, we hebben een heel goed team. Wat bij elkaar past samen met onze coach Jan van der Sloot.

                                                     De spelers die we nu hebben zijn dan ook allemaal Hart patiënten en sporten dan ook bij de trim club Harten 6 te Rijswijk.

Druk op de foto voor meer INFO !!! “Het ontstaan van Recreatieve Volleybal “                  ”.